Kleine en grote fijnproevers kunnen hun buikje rond eten in de Kempen. De samenstelling van de Kempense grond zorgt voor de authentieke smaak van onze producten waar wij maar wat fier op zijn. Voor de kleine fijnproevers hebben we een onder andere een aantal kindvriendelijke routes en activiteiten in aanbieding waar je volop kan proeven van onze Kempense traktaties. Allez goe eten hè!

IJskoud lekkers

Krijg jij ook al het water in de mond als je nog maar aan ijsjes denkt? Chocolade, aardbei of toch liever gewoon vanille?  Op tal van melkveeboerderijen in de Kempen kan je terecht voor overheerlijk hoeve-ijs.

Picknicken

Een mand vol lekkers, een kleurrijk picknickdeken en een beetje zon op je snoet… Meer heb je niet nodig voor een geslaagde picknick. Zelfs die simpele boterham met kaas smaakt gewoon tien keer beter in de frisse buitenlucht.

Fietsen met Bieke de Bij

Wist je dat er heel wat dieren zijn die helpen in de boomgaard? Je leert ze allemaal kennen tijdens een leuke fietstocht met Bieke de Bij als vrolijke gids. Onderweg maken we tijd voor wat spelletjes.

Plukhof

...