Kleine en grote fijnproevers kunnen hun buikje rond eten in de Kempen. De samenstelling van de Kempense grond zorgt voor de authentieke smaak van onze producten waar wij maar wat fier op zijn. Voor de kleine fijnproevers hebben we onder andere een aantal kindvriendelijke routes en activiteiten in de aanbieding waar je volop kan proeven van onze Kempense traktaties. Allez goe eten hè!

Heerlijk hoeve ijs

Krijg jij ook al het water in de mond als je nog maar aan ijsjes denkt? Chocolade, aardbei of toch liever gewoon vanille?  Op tal van melkveeboerderijen in de Kempen kan je terecht voor overheerlijk hoeve-ijs.

Piknikfabrik

Een stevige wandeling bevordert de eetlust. Wil je de Kalmthoutse Heide als eetdecor? Bestel dan je picknickmand bij de Piknikfabrik. Je eetmaal staat klaar waar en wanneer jij het wilt. Gedaan met eten? De mand haalt Piknikfabrik daarna weer op.

Fietsen met Bieke de Bij

Wist je dat er heel wat dieren zijn die helpen in de boomgaard? Je leert ze allemaal kennen tijdens een leuke fietstocht met Bieke de Bij als vrolijke gids. Onderweg maken we tijd voor wat spelletjes.

Plukhof

Pluk zelf je fruit in het Plukhof! Bessen, frambozen, aardbeien, ... hangen er voor je klaar. Vul je emmertje en reken af bij opperplukker Els. Op het terras geniet je na van je succesvolle oogst, terwijl je nipt aan een biologisch fruitdrankje of een kruidenthee.