Op zoek naar een unieke of luxe kampeervakantie? Een boomhut middenin de natuur, een tipi kamp, een luxe tent die direct aan het water ligt of een echte Mongoolse yurt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Herinneringen voor het leven verzekerd!

Treelodge in Retie

Onvergetelijke momenten creëer je zelf. Druk op de slowmotionknop en trakteer te vrienden of familie op een unieke kampeerbelevenis in het boomhuttendorp van Bram en Karen. Ontdek de nieuwste feelgood logeerplek in de Kempen: Treelodge in Retie.

Glamping Josephine in Geel

Een minicamping met twee luxueus ingerichte tenten, zicht op paarden en een idyllische vijver. Kortom: de perfecte locatie voor een Instagramwaardige vakantie. Liefhebbers van logeren kortbij de natuur, maar met de luxe van frisse lakens, een tent zo groot als een hotelsuite en apart sanitair zijn bij Joke van Glamping Josephine in Geel aan het juiste adres.

Pipowagen B&B Maarle in Ravels

Zin in een beetje retro? Dan is de kleurrijke pipowagen bij B&B Maarle in Poppel misschien wel iets voor jou. Droom weg in een houtgestookte hottub onder de sterrenhemel, praat urenlang bij de vuurplaats of lees een boek in de hangmat.

Landgoed Omorika in Ravels

Ooit al in een echte tipitent geslapen? Bij Joris en Nicky van Landgoed Omorika in Ravels kan het. Gewekt worden door de kraaiende haan, genieten van een ontbijt met een kraakvers eitje en bijbabbelen rond een vuurtje maken de ervaring compleet. De kleintjes onder ons kruipen hier zelfs letterlijk in de huid van een indiaan. Een onvergetelijke ervaring!

Vlot kamperen Deluxe in Mol

Herbronnen te midden van de dennenbossen. Met je roeibootje peddel je over het meertje naar je privévlot. Je overnacht zachtjes dobberend op je vlot, omringd door de stilte en de ongerepte natuur van het Zilvermeer. Vlot kamperen deluxe belooft een formidabele beleving voor maximum zes personen.

Glamping op Kempense campings

Origineel kamperen én de faciliteiten en sfeer van een echte camping meepikken? Het glamping aanbod op de Kempense campings breidde de laatste jaren fors uit. Van safaritenten tot  boomhutten, op een van onderstaande campings vind je vast je ideale stekje.