We pikken jullie vrijdag op. Zet je botten klaar hè!

Hebben jullie ook zoveel zin om er nog eens een weekendje met de kleinkinderen op uit te trekken? Om samen te ravotten, frietjes te eten, kastanjes en herfstbladeren te verzamelen en ’s avonds met een warme chocomelk de avonturen van de dag te overlopen? Wij tippen alvast een hotel, B&B en vakantiewoning waar jullie de zoetste dromen beleven met jullie oogappels.

Ontwaken naast de heide

Hotel Jerom in Kalmthout is de uitgelezen uitvalsbasis voor een bezoek aan de Noorderkempen. Dit moderne en gezellige hotel ligt tegenover de ingang van de Kalmthoutse Heide. Het ontbijtbuffet serveert uitsluitend ecologische, duurzame en streekgebonden lekkernijen en varieert bovendien dagelijks. In de familiekamer slapen je kleinkinderen op hun eigen mezzanine. Samen, maar toch een beetje apart.

Jerom_kinderen2_0.png

Konijnenstal wordt viersterrenadres

Sommige B&B's hebben net dat tikkeltje meer. B&B De Worfthoeve in Geel Ten Aard is zo'n adresje. Temidden van de weilanden en akkerwegeltjes toverden Kevin en Katrien een voormalige konijnenstal om tot een luxueuze B&B waar ook kinderen hun hartje kunnen ophalen. Zo beschikken twee van de vier kamers over een aparte kinderkamer. Zandbak, een speeltuin, zelfs een eigen kinderboerderij en verwarmd binnenzwembad: het is allemaal aanwezig.

worfthoeve.png

Comfortabel kampgevoel

Slapen in een écht Kabouterhuisje midden in een speelbos? Een droom voor elk kind, toch? Het Kabouterboshuisje in Kasterlee is een coole, ronde vakantiewoning in hout. Met een beetje verbeelding herken je er een paddenstoel in. Zeker doen: maak een grote bakfietstocht met je kleinkinderen vooraan, in de cockpit van het bos.

04-04_Kabouterboshuisje.jpg