Maak van een van de Kempense vakantiewoningen je tijdelijke thuis. Geniet van de vrijheid, het comfort en het gemak van een eigen plekje. Ontdek vanuit jullie vakantiewoning de omgeving, nodig vrienden of familie uit om een dagje langs te komen of blijf gewoon lekker een dagje ‘thuis’.

Vakanties met het gezin

Voor kinderen is er ongelofelijk veel te doen in de Kempen en ook de ouders hoeven niet stil te zitten. Huur een eigen huisje zodat jullie alle vrijheid hebben. Sta op wanneer jullie dat willen, vul de koelkast met snacks en sapjes uit de streek en gier het met zijn allen uit van het lachen zonder dat iemand daar last van heeft.

Epicerie de Marie is bijvoorbeeld perfect voor een vakantie met het hele gezin. Dit gerenoveerde schipperswinkeltje langs het Kempisch Kanaal heeft een grote omwalde tuin en 3 slaapkamers. Ontdek met zijn allen de omgeving, al wandelend of vanop de fiets. Houd halt op een idyllisch plekje en pauzeer met een goed gevulde picknickmand.

Ook ‘t Waterhuysje ligt langs het Kempisch Kanaal. De ruime tuin deel je met een paar kippen, die je in ruil voor wat graan elke dag een vers eitje geven. De groene omgeving zal zeker inspireren tot het maken van vele fiets-, wandel- en boottochten. Zijn jullie ‘s avonds nog niet uitgeput? Dan vind je vlakbij het huisje een paar gezellige café's en restaurants.

Grote groepen

Barbecueën, wandelen, sporten en snoepen van de streekproducten. In de Kempen is het goed vertoeven voor grote groepen. Er zijn genoeg grote huizen te vinden waar jullie gemakkelijk met de hele bende in passen. Het Woutershof in Retie heeft bijvoorbeeld plek voor 25 personen. In dit ruime huis verveel je je geen moment: er is een speelweide voor de kleintjes, een barbecue, een pingpongtafel, een poolbiljarttafel, tafelvoetbal en een vogelpik.

Ook in de Vreehoeve in de Noorderkempen heb je aan ruimte geen gebrek. Deze gerenoveerde boerderij heeft maar liefst 9 slaapkamers. Met een verwarmd buitenzwembad, overdekt terras en biljarttafel voel je je in dit huis de koning te rijk