Relatief vlakke paden, bijzonder mooie vergezichten, kabbelende beekjes, uitgestrekte stuifzanden en kleurrijke heidevelden: het komt allemaal voorbij tijdens je fietstochten in de Kempen. Inderdaad, in de Kempen geraak je op een dag niet uitgefietst. Enkele logiesuitbaters bieden meerdaagse fietsarrangementen aan. Dus stap op je stalen ros en verken het natuurschoon van de Kempen. Je bagage? Daar wordt voor gezorgd!

Fietsarrangement Duo de Merode

Ben je fan van de vele rijke bossen in de Kempen? Of wil je de groene Demervallei in het Hageland ontdekken? Met dit fietsarrangement hoef je niet te kiezen. De uitgestippelde fietstochten slingeren heel de tijd tussen de verschillende landschappen die het Landschapspark de Merode rijk is. 

De twee enthousiaste gastvrouwen, Dana van B&B De ZIL, en Greet van B&B De Meren, bezorgen je een onvergetelijk verblijf.

Ontdek het arrangement

Fiets-Fun kampeerfietsvakantie

Een fietsarrangement van Fiets-Fun combineert het beste van twee werelden. Overdag geniet je van de natuur langs een uitgestippelde fietsroute en 's nachts laad je je batterijen (en die van je fiets) weer op in een comfortabele chalet of safaritent. Je verblijft op drie verschillende campings middenin het groen. Op elke camping vertoef je meerdere nachten. Camping Siësta is een gemoedelijke kleinschalige charmecamping in de bossen van Wechelderzande. Langs de oevers van de Kleine Nete overnacht je in een oase van rust op Camping Houtum. Natuurgebied 't Schupleer tussen Vorselaar en Herentals vormt het decor van Camping De Zeven Geitjes

Boek hier je kampeertrip

Corsendonk fietsvakanties

Fiets met de Corsendonk fietsarrangementen door de Kempen van hotel naar hotel. Terwijl jij naar je volgende slaapplekje fietst, wordt jouw bagage nagebracht. De Corsendonk vestigingen zijn heel divers: van een boutique hotel in de bossen, tot een vakantiecentrum met alles op en aan, een fonkelnieuw stadshotel en zelfs een authentieke Priorij! Je fietst van de ene verbazing naar de andere. 

Bekijk hier de arrangementen