Het Kempense decor is er eentje om in te kaderen! Hoewel, eentje? Je stapt er door uiteenlopende landschappen: spectaculaire zandduinen en imposante kasteeldomeinen, paarse heides en frisgroene parken, maagdelijke bossen en vredige weilanden. 
Inderdaad, in de Kempen geraak je op een dag niet uitgewandeld. Enkele logiesuitbaters bieden meerdaagse wandelarrangementen aan. Trek je stapschoenen maar aan en verken het natuurschoon van de Kempen.

De Merode en zijn witheren bij B&B De Zil

LR_Zil_26.jpg

Zijn jullie wandelaars van het eerste uur? En weten jullie de charme van natuur en erfgoed wel te waarderen? Dan is een vierdaags wandelarrangement tussen de Kempense norbertijnenabdijen balsem voor je ziel en zool! Gastvrouw Dana heet je warm welkom in haar B&B De Zil.

 

Een Corsendonk wandelvakantie,
da's van de ene verbazing naar de andere stappen

4H3A7522-3-2.jpg

Wandel met de Corsendonk wandelarrangementen door de Kempen van hotel naar hotel. Terwijl jij naar je volgende slaapplekje trekt, wordt jouw bagage nagebracht. De Corsendonk vestigingen zijn heel divers: van een boutique hotel in de bossen, tot een vakantiecentrum met alles op en aan, een fonkelnieuw stadshotel en zelfs een authentieke Priorij! Je wandelt van de ene verbazing naar de andere. 

 

Meerdaags wandelavontuur Grote Netewoud en Corbie hotels

LR_Mol_193.jpg

Wildernis in Vlaanderen? In de tien natuurgebieden langs de oevers van de Grote Nete zeker en vast! Het ene moment sta je bovenop een enorme zandduin. Even verderop houdt een vlonderpad je voeten droog. Vooral de moerassige broekbossen zijn bijzonder, typisch voor Vlaanderen maar zeldzaam in Europa.
Met dit arrangement dat door een samenwerking van Corbie hotels met Natuurpunt tot stand kwam, geniet je zonder zorgen van dit prachtige stukje natuur. Na een verkwikkend ontbijt wordt je naar het startpunt van de wandelroutes gebracht en ’s avonds wordt je aan het eindpunt weer opgepikt. Zowel Corbie Geel als Corbie Mol liggen pal in het centrum. Ideaal dus om ’s avonds in een gezellig restaurantje of leuke kroeg nog na te kaarten.

 

Misschien ook interessant voor jou