Het Kempense decor is er eentje om in te kaderen! Hoewel, eentje? Je stapt er door uiteenlopende landschappen: spectaculaire zandduinen en imposante kasteeldomeinen, paarse heides en frisgroene parken, maagdelijke bossen en vredige weilanden. 
Inderdaad, in de Kempen geraak je op een dag niet uitgewandeld. Enkele logiesuitbaters bieden meerdaagse wandelarrangementen aan. Trek je stapschoenen maar aan en verken het natuurschoon van de Kempen.

Meerdaags wandelavontuur Grote Netewoud en Corbie hotels

LR_Mol_193.jpg

Wildernis in Vlaanderen? In de tien natuurgebieden langs de oevers van de Grote Nete zeker en vast! Het ene moment sta je bovenop een enorme zandduin. Even verderop houdt een vlonderpad je voeten droog. Vooral de moerassige broekbossen zijn bijzonder, typisch voor Vlaanderen maar zeldzaam in Europa.
Met dit arrangement dat door een samenwerking van Corbie hotels met Natuurpunt tot stand kwam, geniet je zonder zorgen van dit prachtige stukje natuur. Na een verkwikkend ontbijt wordt je naar het startpunt van de wandelroutes gebracht en ’s avonds wordt je aan het eindpunt weer opgepikt. Zowel Corbie Geel als Corbie Mol liggen pal in het centrum. Ideaal dus om ’s avonds in een gezellig restaurantje of leuke kroeg nog na te kaarten.

 

Een Corsendonk wandelvakantie,
da's van de ene verbazing naar de andere stappen

4H3A7522-3-2.jpg

Wandel met de Corsendonk wandelarrangementen door de Kempen van hotel naar hotel. Terwijl jij naar je volgende slaapplekje trekt, wordt jouw bagage nagebracht. De Corsendonk vestigingen zijn heel divers: van een boutique hotel in de bossen, tot een vakantiecentrum met alles op en aan, een fonkelnieuw stadshotel en zelfs een authentieke Priorij! Je wandelt van de ene verbazing naar de andere. 

 

Expeditie Buitengewoon in het Grote Netewoud

Expeditie Buitengewoon is een 3-daagse wandeltrektocht voor avontuurlijke gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, al dan niet met hun trouwe viervoeter.
De trektocht bevat 3 dagtochten. Tijdens deze tochten wandel je gewoon buiten in de prachtige Balense natuur, maar ’s avonds overnacht je in een buitengewoon verblijf. Zo is er op de Keiheuvel een verblijf dat is geïnspireerd op een reusachtig vogelhuis, aan de pastorij van Olmen vervaardigen studenten Bouw van de Thomas More-hogeschool in Geel dan weer een vogelnest op palen, met een verblijf in de vorm van een reusachtig ei.

 

 

Misschien ook interessant voor jou