De groene Kempen lijken wel gemaakt om te fietsen. Relatief vlakke paden, bijzonder mooie vergezichten, kabbelende beekjes, uitgestrekte stuifzanden en kleurrijke heidevelden: het komt allemaal voorbij tijdens je fietstochten in de Kempen. Inderdaad, in de Kempen geraak je op een dag niet uitgefietst. Enkele logiesuitbaters bieden meerdaagse fietsarrangementen aan. Dus stap op je stalen ros en verken het natuurschoon van de Kempen. Je koffers, die worden vanzelf achterna gebracht.

Corsendonk fietsvakanties

Fiets met de Corsendonk fietsarrangementen door de Kempen van hotel naar hotel. Terwijl jij naar je volgende slaapplekje fietst, wordt jouw bagage nagebracht. De Corsendonk vestigingen zijn heel divers: van een boutique hotel in de bossen, tot een vakantiecentrum met alles op en aan, een fonkelnieuw stadshotel en zelfs een authentieke Priorij! Je fietst van de ene verbazing naar de andere. 

Corbie fietsarrangement: van de Antwerpse naar de Limburgse Kempen en terug

Het mooiste van Antwerpen en Limburg combineren? Kies voor het Corbie fietsarrangement. Je fietst langs de prachtigste plekjes in de Kempen. Van de Molse Meren en het natuurgebied Malesbroek tot het onwaarschijnlijke natuurfenomeen de Lommelse Sahara. Haal je beste selfie-look tevoorschijn en poseer als een fiere pauw op deze betoverende plaatjes. De zon zorgt voor de nodige warmte tijdens je fietstochtjes en jij? Jij wordt elke kilometer nog wat trotser op ons Belgenlandje!

Fietsmidweek 'tussen Kempens graan en saffraan'

Het arrangement ‘tussen Kempens graan en saffraan’ laat je op een vierdaagse fietsmidweek kennismaken met al het goede waar de Kempen voor staat. Ontdek de gastvrijheid, de Kempense streekgerechten, de vele kanalen, sassen, zandduinen, bossen, de purperen heide en zoveel meer.

Overnachten doe je bij 2 unieke Kempense gastenverblijven: B&B Tspijker in Mol, waar je overnacht in een authentieke graanschuur. En B&B Art.14 te Morkhoven (Herentals), waar je slaapt in een heuse saffraanboerderij van Belgische Saffraan. Elk met z'n eigen concept en stijl. De (h)eerlijke huisgemaakte ontbijten, de authenticiteit en gastvrijheid hebben ze dan weer wel gemeenschappelijk

Misschien ook interessant voor jou