De groene Kempen lijken wel gemaakt om te fietsen. Relatief vlakke paden, bijzonder mooie vergezichten, kabbelende beekjes, uitgestrekte stuifzanden en kleurrijke heidevelden: het komt allemaal voorbij tijdens je fietstochten in de Kempen. Inderdaad, in de Kempen geraak je op een dag niet uitgefietst. Enkele logiesuitbaters bieden meerdaagse fietsarrangementen aan. Dus stap op je stalen ros en verken het natuurschoon van de Kempen. Je koffers, die worden vanzelf achterna gebracht.

De iconische Kempenroute

Mag de reis minstens even mooi zijn als de bestemming? Waag je dan aan de Kempenroute. Deze meerdaagse fietstocht is een van de negen icoonroutes door Vlaanderen. Je slalomt zo'n 203 kilometer door bomen, heide, water, industrieel erfgoed, duinen ... Zelfs met een lekke band is het hier genieten.

Corsendonk fietsvakanties

Fiets met de Corsendonk fietsarrangementen door de Kempen van hotel naar hotel. Terwijl jij naar je volgende slaapplekje fietst, wordt jouw bagage nagebracht. De Corsendonk vestigingen zijn heel divers: van een boutique hotel in de bossen, tot een vakantiecentrum met alles op en aan, een fonkelnieuw stadshotel en zelfs een authentieke Priorij! Je fietst van de ene verbazing naar de andere. 

Corbie fietsarrangement: van de Antwerpse naar de Limburgse Kempen en terug

Het mooiste van Antwerpen en Limburg combineren? Kies voor het Corbie fietsarrangement. Je fietst langs de prachtigste plekjes in de Kempen. Van de Molse Meren en het natuurgebied Malesbroek tot het onwaarschijnlijke natuurfenomeen de Lommelse Sahara. Haal je beste selfie-look tevoorschijn en poseer als een fiere pauw op deze betoverende plaatjes. De zon zorgt voor de nodige warmte tijdens je fietstochtjes en jij? Jij wordt elke kilometer nog wat trotser op ons Belgenlandje!

 

 

Misschien ook interessant voor jou