Kersvers van de pers: het Klimpark De Mosten in Hoogstraten. Sinds 11 mei kun je er klauteren over een avontuurlijk hoogteparcours tussen de bomen. Het recreatiedomein is ook de place to be voor wateravontuur, want het walhalla voor wakeboarders en waterskiërs.

Swing als Tarzan door de lucht, worstel je door hangende trapezes, zigzag tussen palen in de lucht ... Recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten is een geweldige attractie rijker. In Klimpark De Mosten ga je spectaculaire - maar gegarandeerd veilige - klimuitdagingen aan. En dat over vier parcoursen met in totaal 40 hindernissen. Avonturiers en waaghalzen halen ongetwijfeld hun hartje op, maar ook minder grote durfals en onervaren klimmers kunnen zich zeker aan een klimmetje wagen. Je kiest zelf hoe hoog je wil gaan. Startpunt van je avontuur is een toren van 15 meter hoog, met twee startniveaus. Terug met de voetjes op de grond ga je met de zipline. Dat op zich is al een hele belevenis!

Moe geklommen en even pauzeren? Dan is het zalig verpozen op een terras met uitzicht op het klimpark. De horecazaak in De Mosten kreeg een trendy facelift en een nieuwe naam: The Treehouse. Geheel in de sfeer van de avontuurlijke activiteiten werd het een gezellig eetcafé in outdoor-sfeer.

Recreatiedomein De Mosten voert je niet alleen mee te land en in de lucht, maar ook in het water. Het Goodlife Cablepark is namelijk een fantastisch cablepark voor wakeboard en waterski. Bewonder op het terras van de leuke strandbar hoe de experts de obstakels bedwingen en over het water zweven. Of probeer het zelf! Monitoren geven je de nodige tips om snel op het water te kunnen staan. Een unieke sportieve ervaring!

De Mosten Hoogstraten