Zet je planmatige geest gerust even op non-actief. Deze adresjes zijn er volledig op voorzien om jou en je vriendinnen een oergezellige cocoonmeerdaagse te schenken.

Even pauze
Hip, goed gelegen en gastvrij: check zeker Hotel Jerom in Kalmthout voor je weekendje weg. Smul 's ochtends van een eco-ontbijt, steek de straat over voor een wandeling in de Kalmthoutse Heide of spring op de trein en sta op 1, 2, 3 in Breda voor een dagje shoppen. Sluit de drukke dag af met een drankje uit de Brave Bar. Schol!

Yes, ont-moeten!
Huiselijkheid troef bij Tøast in hartje Hoogstraten. Het karaktervolle herenhuis met vintage interieur ademt gezelligheid. Gastvrouw Kathy heeft dan ook niets liever dan logés die elkaar ontmoeten bij een lunchplankje of een homemade dessert. Na een dagje shoppen, tetteren op het zonnige terras en een cava'tje in de serre kruip je onder de wol in een van de drie luxekamers. Wedden dat je hier wil blijven wonen?

100% stoom aflaten
Energieboost nodig? Bij El Bayo in Ravels laat je stoom af tijdens een stevige wandeling in de Gewestbossen of een fietstocht in De Liereman om daarna te herbronnen in de wellness. Verwennerij ten top, in een Scandinavisch jasje. Verkocht? Als je snel bent, kan je de kamer voor vier personen misschien nog boeken!

Grenzeloos genot
Glamoureus overnachten en wellnessen in het midden van de natuur? De glampingtent van 't Bezige Bieke in Turnhout zwaait haar zeilen voor je open. Je beschikt er over alle comfort met een grote ecologische strik eromheen.