Het is lente! De zon gaat steeds vaker schijnen, de temperaturen buiten worden aangenamer en de bloemetjes beginnen weer te groeien. Dus hop! Spring in het zadel en trek de natuur in op de fiets!

4 lenteroutes

Deze vier fietsroutes loodsen je langs fleurige bloesems, lekkere aardbeien en rustige Neteboorden. Of wat dacht je van een tocht dwars door de Kempen?

Virtueel 'op de fiets' door de Kempen

Op De Fiets: dat zijn verrassende en deugddoende fietstochtjes in de Kempen. Provincie Antwerpen presenteert ze in samenwerking met de regionale zenders ATV en RTV.

Beleef Op De Fiets mee van thuis of verken de route in je buurt. Uiteraard mét respect voor de huidige richtlijnen rond veiligheid en gezondheid.

Stippel zelf je tocht uit

Het fietsknooppuntennetwerk in de Kempen serveert je eindeloos fietsplezier. Het netwerk telt ruim 2.000 kilometer prima fietspaden en maakt gebruik van de allermooiste trajecten. Stippel zelf je route uit. Gebruik daarvoor onze fietskaart Kempen of een van de populaire routeplanners als www.routeyou.comwww.fietsnet.be en www.vlaanderen-fietsland.be.

 

 

Fietsnetwerk Kempen