Keimannetjeswandeling

De Keimannetjeswandeling, een ontdekkingswandeling in de natuur van de Keiheuvel voor alle kleine avonturiers vanaf 4 jaar. De Keiheuvel is een bijzondere natuurplek, want daar wonen de Keimannetjes. Dat zijn kabouters met hoofdjes van steen. Ze slapen onder de grond bij Moeder Aarde. Je kan met hen komen natuurneuzen in Keimannetjesland!

De Keimannetjeswandeling spoort je kinderen aan om volop de natuur te exploderen en te experimenteren. Onderweg genieten jullie samen van het prachtige natuurpark de Keiheuvel en ontdekken jullie enkele avontuurlijk spelelementen. Even rusten onderweg? Dat doe je in de picknickhut ongeveer in het midden van de route. De wandeling is ieder moment van het jaar gratis toegankelijk. Bij de start bij het infobord neem je je folder met wandelroute, zo leg je de wandeling op eigen tempo af. Ook buggy’s (met grote wielen) kunnen mee, voorzie wel een krachtige duwer.

Toch op zoek naar wat meer interactie met de Keimannetjes? Dan boek je toch gewoon een Keimannetjesgids. Reservatie van je persoonlijk gids is wel noodzakelijk.

Afstand

1,7 km

Misschien ook interessant voor jou: