Gewoon door de deur, je koffer neerzetten en op het bed ploffen. Héérlijk is het om een hotel binnen te stappen en meteen volledig te ontspannen. Want vergis je niet, de Kempen mag dan heel wat in huis hebben, maar ook voor de totale rust zit je hier meer dan goed. Wij maken alvast je bed op (misschien wel met zo’n indrukwekkend gevouwen handdoek, maar pin ons er niet op vast).

Luxepaardjes

Niks zo goed om je echt te ontspannen als luxueuze omstandigheden, zodat je aan niks hoeft te denken en al helemaal niet wakker ligt. Want dat is hoe je echt het maximum uit je verblijf haalt. In tot de verbeelding sprekende plaatsen zoals die van Best Western Zimmerhof in hartje Lier, kom je helemaal niks te kort. Dit hotel bevindt zich op een droomlocatie in het historische pand ‘Rusthof Van Acker-Peeters’ en de authentieke Gevangenenpoort. Van buitenaf zou je het niet verwachten, maar je komt er binnen in een modern interieur met alle luxe en comfort die je verlangt.

Meer naar het Oosten, namelijk in centrum Geel, ligt het net zo sprookjesachtige Hotel Roosendaelhof. Dit zeventiende eeuwse gebouw werd prachtig gerestaureerd en heeft alles om haar gasten keer op keer te verbazen. En dankzij de centrale ligging van deze hotels mag je ‘s avonds gerust een glaasje extra drinken, want je wandelt zo weer je verblijf binnen.

Toerist op 't gemak

Zoek je liever gewoon de rust op, dan zit je net zo gebeiteld in de Kempen.

Als je ‘s morgens in familiehotel Geerts de gordijnen opentrekt, waan je je midden in het bos. Dat is opvallend, zeker als je weet dat de voordeur van het hotel op de grote markt staat. Aan de achterkant ligt natuurgebied Het Riet. Hier kan je heerlijk wandelen of fietsen op het netwerk van de Merode en de oase van rust induiken. Al vier generaties lang onthaalt de familie Geerts haar gasten alsof het familie is.