Watersloefkes aan en hop, de Nete in! Al is het tijdens de vlottentocht van De Waterral in Herentals eerder de bedoeling dat het vlot niet ín de Nete belandt, maar erop blijft drijven. Dat hebben jullie helemaal zelf in de hand. Want het vlot bouwen júllie, onder het alziend ook van een monitor. Met maximum tien matrozen per vlot gaan jullie te water. Houden jullie het droog of worden jullie gedoopt in de Nete? Wat het ook wordt, het avontuur is pas voorbij als jullie selfmade vlot eigenhandig is gedemonteerd. Wie geraakt met z'n zeebenen nog tot aan De Hut voor een terrasje?

Zet jullie koers voort op de Boat BQ in Herentals. Barbecue bij zonsondergang of koffiekoeken bij het krieken van de dag? Op deze elektrische, ronde bootjes kan alles. Welke formule jullie ook kiezen, jullie zitten zelf aan het roer en varen zo'n twee uur lang door het groen.Sluit de dag af bij Brug4 in Arendonk. Blik terug op jullie wateravontuur in het gezellige fietscafé, vroeger een brugwachtershuisje naast het kanaal. Tank vitamine D op het terras, zet jullie rond de vuurschaal of snuif binnen de cafésfeer op. Moe en voldaan? Sla een tent op in de tententuin of kruip onder de wol in een kant-en-klare glampingtent. Morgenvroeg ontbijt op bed? Geef dan op tijd jullie bestelling door aan de receptie.

Op dag twee vieren jullie het goede Kempische leven in Goodlife Cablepark in Hoogstraten. Is wakeboarden of waterskiën je niet onbekend? Show al je tricks op de obstakels die in het water liggen. Wie nog nooit aan een kabel heeft gehangen, laat zich de beste technieken influisteren door de aanwezige en behulpzame monitors. Genoeg over het water gevlogen? Of kijk je liever? Aanschouw de tricks terwijl je van een cocktail sipt aan de strandbar. Of spreid je handdoek op het strand van de zwemvijver van recreatiedomein De Mosten. Such a perfect day!