Te gekke wandelingen vol hersenkrakers, leuke doe-opdrachten en bergen sprookjesmagie, dat zijn de zomerzoektochten waarmee de groendomeinen Kempen ook deze zomer uitpakken. 
Wandelen was nooit zo leuk!

De Reeënridder in Hertberg

Tegenover Mie Maan lonkt een spannend speelbos. Van 24 juni tot 13 september zijn je bengels er welkom in het bos van de Reeënridder. Via vragen en doeopdrachten - verstopt in de bomen - bombarderen ze zichzelf tot de helden van de natuur. Hier worden 8 tot 10-jarigen echt vrolijk van! 

 

Suzie Sloddervos in het Prinsenpark

In het Prinsenpark voelen kinderen zich de koning te rijk. Hier ravotten ze onbezorgd in loepzuivere buitenlucht. Absolute aanrader? De gezinszoektocht Suzie Sloddervos. De wonderlijke raadseltocht is 4 km lang en houdt je oogappels van 5 tot 8 jaar zo'n 2 uur zoet. Op naar een prinsheerlijke dag!

 

Alice in Averegtsland

Waan je in een sprookje tijdens de gratis zomerzoektocht Alice in Averegtsland. Met het hele gezin duik je twee uur lang diep in de bossen van de Averegten. De Gekke Hoedenmaker? Het Witte Konijn? Je loopt ze tegen het lijf terwijl je allerlei raadsels ontcijfert... Maar... vind jij de weg terug?