Deze lente neemt Hermelijn Stabbel je  weer mee op pad langs mooie plekjes in de Kempen. Hij stippelde drie verrassende parcours uit. Ga je mee op stap? 

Geen zoektocht, maar toffe spelletjes

In de bossen tussen Geel en Meerhout heeft een dier uit het bos allemaal bordjes met rebussen opgehangen! Help jij Stabbel om deze rebussen op te lossen en zo de dader te ontmaskeren?
 

Op het grensgebied tussen Westerlo en Laakdal gaat Stabbel kamperen, maar door een gat in zijn rugzak raakt hij al zijn kampeerspullen kwijt! Ze liggen her en der in het bos en zonder zijn bril ziet Stabbel niet zo goed. Help jij om alles terug te zoeken en kan je zien welke spulletjes het zijn?
 

In Hulshout en Herselt had de Paashaas allemaal gekleurde eitjes verstopt, maar één van de stoute dieren uit het bos vond het leuk om ze allemaal zwart te schilderen! Stabbel gaat op zoek naar de dader en brengt daarom alle dieren een bezoekje. Slechts één dier is niet te vinden in het bos, de dader! Die voelde de bui natuurlijk al hangen en is snel gaan lopen… Help jij Stabbel met zoeken?

En voor de fervente wandelaar zijn er naast de standaardparcours ook verlenglussen voorzien voor extra veel wandelplezier.
 

De gratis brochure met de wegbeschrijving van de drie wandellussen (inclusief de Stabbelspelletjes) is verkrijgbaar in de infokantoren van de gemeenten. Of download hier de brochure. 

Toerisme Geel, Markt 1, 2440 Geel, www.visit-geel.be/Stabbel
Toerisme Herselt, VTC de Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt, www.herselt.be/toerisme
Toerisme Hulshout, Booischotseweg 1, 2235 Hulshout, www.hulshout.be/toerisme
Toerisme Laakdal, Markt 19, 2430 Laakdal, https://www.laakdal.be/toerisme
Toerisme Meerhout, Markt 1, 2450 Meerhout, www.meerhout.be
Toerisme Westerlo, Sint-Lambertusstraat 4, 2260 Westerlo, www.toerismewesterlo.be