Ben jij een kritische genieter met een neus voor goeie deals? Dan moét je deze zomer wel in de Kempen komen logeren! Je mag er immers ten volle genieten, en in ruil voor je ongezouten mening krijg je van ons een voucher voor je volgende verblijf. Win-win, toch? ;-)

Kiezen uit tachtig verblijven

Als je nog twijfelde over de ideale vakantiebestemming voor dit jaar, dan heb je ze bij deze gevonden. In de Kempen kan je uit maar liefst tachtig charmante verblijven de perfecte logeerplek kiezen.

Wil je genieten van rust, luxe en comfort in een van de vele B&B’s of hotels die de Kempen herbergt? Ben je op zoek naar een vakantiewoning om met het hele gezin te verblijven? Of snak je naar avontuur en kies je voor een camping? Waar je ook zin in hebt: je vindt sowieso je gading bij de deelnemende verblijven!

Jouw mening telt

Wie zich registreert, krijgt na zijn verblijf een link naar een vragenlijst over het logies. Na het invullen van die vragenlijst, ontvang je een voucher ter waarde van 50 euro. Die kan je het volledige daaropvolgende jaar gebruiken in een van de tachtig deelnemende verblijven (of gewoon nog eens in hetzelfde verblijf). Ook wie al een verblijf geboekt heeft dat deel uitmaakt van de actie kan zich registreren voor de logiescampagne. 

Van boeking tot vertrek

We willen de volledige ervaring van je trip naar de Kempen onder de loep nemen: de vragenlijst dekt zowel de boeking als het verblijf tot je vertrek. Daarbij krijgen we heel graag je ongezouten mening. Alleen zo kunnen we er immers voor zorgen dat de Kempen in de toekomst nóg een fijnere vakantiebestemming wordt!

Meld je vandaag nog aan en tot gauw in de Kempen!
 

IBF_1980-HDR.jpg