5 adresjes waar je kroost hartelijk ontvangen wordt

Gezellig uit eten met (heel) jong gezelschap? Een uitdaging van formaat! Bij deze vijf adresjes geniet je ongestoord van je maaltijd, terwijl je kroost zich te pletter amuseert.

Blijven plakken in Schilde

Een uitgebreide kinderkaart, een binnen- en buitenspeeltuin en een groot grasveld: bij De Loteling in Schilde willen kids niet meer weg. Dat komt goed uit, want in de hippe aperobar en bistro blijven ook volwassenen graag plakken.

Fingerfood voor fikfakkers

Een drankje met fingerfood of een heerlijk diner terwijl de kinderen fikfakken in de afgebakende speeltuin: bij Wolfstee in Herentals kom je met z'n allen tot rust.

Eten bij Moe Marie Moe Marie

Het nieuwe restaurant bij Domein de Putten in Kasterlee, staat garant voor lekkere, toegankelijke gerechten in een ongedwongen sfeer. De kleinsten beleven er de tijd van hun leven in de ecovriendelijke speeltuin.

Eten, spelen, eten, spelen

Na een boswandeling eet je ribbetjes of mosselen bij Het Boshuis in Hallaar. Ravotters leven zich uit in de speeltuin en (groot)ouders amuseren zich met de uitgebreide bierkaart en ander lekkers.

Smullen, dolen & minigolven

Bij De Bosrust in Essen smul je van spareribs en amuseren de kinderen zich ondertussen in de grote speeltuin. Ga na het eten richting het maïsdoolhof of de minigolf voor fun met de hele bende