7 toppers, om te genieten met z'n tweetjes of met het hele gezin

Verdwalen rond de 101 meren in Mol, genieten van Geelse gastvrijheid, plezier maken in kinderparadijs Kasterlee, proeven van het buitenleven in Turnhout, 900 jaar geschiedenis ontdekken in Westerlo, wegdromen in het romantische Lier, op avontuur in de natuur in Hoogstraten en gezellig nakaarten in Turnhout: reisjournaliste Sophie van Libelle kwam op bezoek in de Kempen en ontdekte deze 7 toppers. Om lekker dichtbij te genieten met z’n tweetjes of met het hele gezin!

 

 

Met het gezin

 • Hoogstraten

  Adrenalinekicks in Hoogstraten

  Koeien uitlaten? Check! Waveboarden? Check! Hoogtevrees overwinnen? Check! In Hoogstraten verleg je je grenzen!

  Adrenalinekicks in Hoogstraten
 • Kasterlee

  Kinderparadijs Kasterlee

  Ssst, in Kasterlee slaapt er een reus onder de grond!  En spotte je zijn kunstzinnig vriendinnetje al? Zet je zintuigen op scherp zodat je deze Slapende Reus kunt horen, voelen en ruiken…

  Kinderparadijs Kasterlee
 • Turnhout

  Het betere buitenleven in Turnhout

  Van een bloeiende stadsboerderij over een b&b met balkende ezeltjes tot een heerlijke korte-keten- picknick in het groen. Turnhout charmeert meteen.

  Het betere buitenleven in Turnhout

Met z'n tweetjes

 • Geel

  Glamping in Geel

  Wakker worden in een glampingtent met vijverzicht en de zon zien ondergaan van op een vlonderpad in de Mosselgoren. Zo verrassend is gastvrij Geel!

  Glamping in Geel
 • Molse Meren

  Mol, het land van 101 meren

  Soms is trop trop. In Mol bijvoorbeeld. Waar je niet alleen op die wondermooie meren vaart, maar ook geniet van een picknick op de oever. Idyllischer wordt het niet!

  Mol, het land van 101 meren
 • Westerlo

  Wonderlijk Westerlo

  Wist je dat de norbertijnen Westerlo boetseerden? En dat de Abdij van Tongerlo nog altijd de plek bij uitstek is om écht tot rust te komen? Hier hoor je de stilte!

  Wonderlijk Westerlo
 • Lier

  Cruisen in Lier

  De allures van een stad en de charmes van een dorp. Of het beste van twee werelden. Dat krijg je in Lier geserveerd. Inclusief eeuwenoude Lierse Vlaaikes. Niet geschikt voor hongerige kijkers.

  Cruisen in Lier

Helemaal overtuigd van de Kempen?
Plan snel je volgende uitstap of vakantie!