Blader van de ene verbazing naar de andere

We zijn hoopvol in de Kempen. De coronamaatregelen versoepelen week na week, waardoor we weer mogen dromen van daguitstapjes en misschien zelfs van vakantie in eigen land. Spoorfietsen, suppen op de Binnennete of proeven van Kempense saffraan? Maak kennis met de verrassende plekken en activiteiten die de Kempen rijk is. Bestel nu je gratis gids en maak alvast je Kempense bucketlist!

 

Van natuurpracht tot cultuurjacht

Met vier stiltegebieden, tien wandelnetwerken, 2175 km aan fietsknooppunten en de vele meren en rivieren kan je lekker sporten en ontspannen in de Kempense natuur.
Ook als je houdt van schilderachtige dorpjes, eigenzinnige musea en machtige kastelen heeft de Kempen veel verrassingen voor jou in petto. En dat op maat van groot en klein.

Van eetlust tot nachtrust

Op het menu staan zowel onverwoestbare boerenkost als verrassende culinaire hoogstandjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kempense saffraan of kaviaar?
Nadien kan je voldaan wegdromen in een van de vele originele overnachtingsplaatsen. Laat je verwennen in een B&B, slaap met je gezin in een boomhut of kampeer op de boerenbuiten!

Bestel hier je persoonlijk exemplaar.

De Kempen verrassend veelzijdig