Na de laatste schoolbel kan de pret beginnen. Hoog tijd om die saaie speelplaats in te ruilen voor de plezantste plekjes in de Kempen. Rond Halloween duiken in de Kempen een heleboel zonderlinge figuren op. Niet voor doetjes, wel voor durvers! 

Griezelwandelingen Pakawi Park - vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 
Ben jij moedig genoeg om deel te nemen aan de Griezelwandelingen in het park?

Halloweeneditie streekproducten- en ambachtenmarkt in Geel - vrijdag 25 oktober
Bangbroeken kunnen vrijdagavond maar beter het Geelse stadscentrum mijden. Allerlei griezels dwalen er dan over de speciale avondmarkt en open winkelstraten. De populaire streekproducten- en ambachtenmarkt krijgt vrijdagavond 26 oktober een speciale halloweeneditie.

Heksentocht in Brecht - zaterdag 26 oktober
Durf jij je in de duistere bossen te begeven om eens lekker te griezelen? Waag je aan deze avontuurlijke tocht vol ludieke acts en schrikmomenten.

Halloween in Westerlo - donderdag 31 oktober
Het centrum van Westerlo ondergedompeld in een halloweensfeer met pompoenen, heksen, spoken en andere griezels. Op de Grote Markt en in het Riet valt heel wat te beleven. Er zijn gratis workshops waar kinderen toffe halloweendecoraties kunnen maken. Vanaf 18.30u kan je komen griezelen langs een parcours van 800 m in het Riet. Vergeet je zaklamp of pompoenlantaarn niet! Ook kinderen zijn welkom. Er staat een spookhuis en er worden soep en drankjes geserveerd. 

Halloweenwandeling Herentals - woensdag 31 oktober
In Herentals kan jong en oud deelnemen aan een Halloweenwandeling. De wandeling volgt een route doorheen het centrum van Herentals en houdt regelmatig halt bij een verteller die de deelnemers trakteert op een leuk griezelverhaal op kindermaat. 

Bangelijk Bobbejaanland - nog tot zondag 10 november
The Fear is Real. Dit jaar zijn er opnieuw tal van Shows, Spookhuizen, Scarezones en Nocturnes in Bobbejaanland. Met als hoogtepunt spookhuis Yummy, gebaseerd op de eerste Vlaamse zombiefilm. Kom mee griezelen! 

Halloweennight in Retie - donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november
In Retie staan dit jaar opnieuw 2 spectaculaire griezeldagen op het programma. Je wordt er ondergedompeld in een griezelig avontuur in een levensecht spookhuis, de griezelgewenning, het griezelcafé en nog veel meer!