Onze aangeboren nieuwsgierigheid verleidt ons om op avontuur te gaan. Eropuit trekken zonder echt te weten wat je te wachten staat. Gewoon je neus volgen, en kijken wat er gebeurt. In de Kempen ligt er een grote stapel avontuur op jou te wachten. Kom af en ontdek, want de stille Kempen hebben diepe gronden.

Fun op het water

Of je nu met collega’s of het gezin in een bootje stapt, het is een kleine overwinning om je peddelslagen zo op elkaar af te stemmen dat je samen de stroming trotseert en je doel bereikt. Zeker als dat zonder natte voeten kan, al kan een paar verfrissende druppels natuurlijk geen kwaad. Met haar sprookjesachtige riviertjes langs fotogenieke plekjes met watermolens is de Kempen een gedroomd toneel voor meeslepende kano- en boottochten.

Recht naar beneden

Wat schiet meer adrenaline door je lijf dan een indrukwekkende, razendsnelle afdaling met de mountainbike tussen bomen en boomwortels? In de Kempen gaan zowel ervaren als beginnende mountainbikers stevig in de pedalen. Bewegwijzerde routes genoeg voor een (in)spannende dag.

Voor kleine en grote waaghalzen

Nieuwsgierigheid gekoppeld aan actieve kinderbeentjes is de succesformule voor een geslaagde gezinstrip. Of je nu gaat geocachen of met de kinderen op avontuurlijke zoektocht trekt, het is de ideale manier om een stad of gebied te ontdekken.