Spectaculaire zandvlakten, gezonde boslucht, avontuurlijke speeltuinen maar ook heerlijk stille plekjes. Een weekendje in en rond Recreatie en Natuurpark Keiheuvel heeft het allemaal in petto. 

Dag 1: Tching, tching, glamping


Welkom in het paradijs van Recreatie en Natuurpark Keiheuvel! Zet je koffers neer in je super-de-luxe glampingtent, mét stapelbed en eigen badkamer, en laat de fun beginnen. De kids duiken meteen de speeltuin in, waar ze kunnen ravotten en racen op gocarts of een potje minigolf spelen. Vergeet op warme dagen je zwembroek niet, dan vind je verkoeling in het openluchtzwembad met coole glijbaan. 

Dag 2: Keimannetjes zoeken

Goedemorgen, avonturiers! Vandaag op het programma: de Keiheuvelwandeling, in 2018 verkozen tot mooiste wandeling van de provincie Antwerpen. Prepaar je picknick en stap vanuit je tent het parcours van 11,6 kilometer langs heide, water, landduinen en dennenbossen op. Met kleine stappers kies je voor de verkorte route van 5 kilometer. Of wat dacht je van de Keimannetjeswandeling? Een lus van 1,7 kilometer waar je kinderen op zoek gaan naar kabouters met hoofdjes van steen. De speelelementen en picknickhut maken deze wandeling helemaal af.

Na een dag vol avontuur, schuif je aan voor een lekkere maaltijd bij taverne De Waterhoek. Wat dacht je van een Kempense stoverij met Postels bier? De gezellige sfeer krijg je er gratis bij. Smakelijk!

Dag 3: allemaal diertjes

De laatste dag is aangebroken, maar het avontuur is nog lang niet voorbij! Op naar Pakawi Park, waar je oog in oog staat met wilde dieren van over de hele wereld. Hier wonen meer dan 200 diersoorten, zoals olifanten, chimpansees, giraffen en zebra's. Maar vooral katachtigen! Nevelpanters, jachtluipaarden, tijgers, cheeta's, poema's,... Vanaf de zomer brengen de speelse aapjes je aan het lachen in Monkey Island.

Sluit na je zoo bezoek het weekend geslaagd af bij fietscafé Iverans, een kilometer verderop. 
Geen wonder dat de kids in slaap vallen in de auto. Wát een weekend! Spelen, stappen, ravotten, zwemmen en ein-de-loos schateren met de flauwe mopjes van papa en mama. Wedden dat ze die dagen nooit meer vergeten?