Kindvriendelijke routes

De pompenkampioen in Kasterlee

De pompenkampioen in Kasterlee

Wandelen saai? Absoluut niet! Maak je keuze uit een van de kindvriendelijke wandelroutes in de Kempen. Ze zijn spannend, grappig, origineel, interessant.... Selecteer je favoriete bestemming en ga op stap.  

Expeditie explosief

Op stap met kinderen tussen 9 en 12 jaar? Ontdek het spannende digitale spel langs en in de buurt van de Antitankgracht in Brasschaat. Gewapend met de smartphone of tablet, zal je zien dat de kids nog nooit zo hebben staan springen om mee te mogen naar het park. Een bende snoodaards terroristen heeft een bom geactiveerd. Volg de tips van een geheim agent en voer tijdig je opdrachten uit. Anders kaboem!

Praktische info

Situering: Brasschaat
Vertrekplaats:

Kinderboerderij De Mik in Brasschaat

Verkoop:

Je downloadt het spel vooraf op je smartphone (iPhone of Android) of tablet. Neem je smartphone bij de hand en scan vervolgens de QR-code. Deze code zal je doorverwijzen naar een pagina waar je verdere instructies vindt over hoe je Expeditie Explosief kan installeren.
Tip! Bestel online de antitankgracht-belevingsbox. Belevingsbox (5 euro); met fiets- en wandellussen, kinderspelen en info over erfgoed en landschap in het gebied rond de Antitankgracht.